... těšit se můžete na chutě sezóny, ale také na staré lásky.
Věříme, že vám nové menu zpříjemní den a vykouzlí na tváři nejeden spokojený úsměv ❤.
S příchodem podzimu vám s radostí představujeme nové menu restaurace Moderna. Těšit se můžete na chutě sezóny, ale také na staré lásky v podobě zauzeného telecího tartaru, gratinované francouzské cibulačky či konfitovaného kachního stehna.
Grilované kalamáry se středozemní zeleninou a yuzu gelem patří k novinkám mezi předkrmy. V menu dominují polévky francouzské kuchyně ... ostřílená gratinovaná cibulačka i tradiční rybí polévka Bouillabaisse s tomatovým concassé a šafránovým rouille.
Podzimní specialitou se jednoznačně stávají Telecí líčka na portském víně s kořenovou zeleninou a bramborovo-křenovým pyré. Pro milovníky mořských ryb je připravený Grilovaný red snapper s rajčatovým bulgurem a šafránovým buerre blanc.
Mezi trumfy našeho šéfkuchaře zůstává oblíbený steakový pokrm Tournedos Rossini z pravé svíce s Foie gras a k němu se hrdě připojily Mistrovské krevety black tiger s petrželovým olejem a grilovanou zeleninou.
A na závěr vše elegantně zakončí dezert Mousse v podobě hrušky Williams s čokoládou Valrhona a hruškovým rozvarem.
Bon Appétit ❤.
Menu restaurace Moderna
Menu cukrárny Café Maryša
Menu fotografie
Restaurace Moderna ...
Cukrárna Café Maryša ...